Catley med kant

Catley med kant
Vellykket soloalbum fra Magnum-sanger Bob Catley. Han har været med i mere end 25 år på den britiske hardrock-scene som sanger og frontfigur i Magnum; et orkester der faktisk leverede ganske fed britisk hard rock i slutningen af firserne med højdepunkter som "Vigilante" (1986) og "Wings of Heaven" (1988). Magnum eksisterer stadig og gav for lidt over et års tid siden en udmærket koncert for de gamle drenge i Pumpehuset. Siden 1998 har Bob Catley dog også prøvet kræfter med rocken uden for Magnum, og nu har han sendt sit femte soloalbum, "When Empires Burn", på gaden. Selv kalder han det "mit heavy metal album". Om det så er heavy metal, kan jo diskuteres.
Det kan dog ikke diskuteres, at dette album er det med den hårdeste kant, som Catley har leveret - med og uden Magnum. Stilen bør vel snarere kaldes "melodisk hard rock" for os i nærheden af de fyrre. Men jo, der er tungere guitarer end dem, Tony Clarkin leverer i Magnum. Og det er faktisk ganske glimrende af en mand, der må nærme sig de 50, hvis han ikke
allerede har passeret dette skarpe hjørne. Det underlige ved dette album er bare, at Bob Catleys sang er mixet alt for langt i baggrunden, og det er helt unødvendigt. Manden kan jo sagtens synge!"

Kunstner
Titel
When Empires Burn
Distributør
Genre
Forfatter
Karakter
3