Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Dødelige danske lækkerier

Populær
Updated
Dødelige danske lækkerier
Håndværket fænger hos Dawn of Demise jubelskriver Casper Villumsen. Det første, der skinner gloriøst igennem, er den lækre produktion, som danske Dawn of Demise har fået sig. Guitarlyden er knastør og bare fed. Trommespillet indeholder utrolig mange detaljer, så det er herligt, at trommerne har fået så meget plads og bare lyder perfekt.

Skulle dette album splittes i atomer og have karakter for hver enkelt præstation ville soli og leads få karakteren 13. Lyt fx til ”Degrading the Worthless” 3 minutter og 20 sekunder inde i sangen og frem. Det er lækkert og melodisk guitarspil, der hæver de i forvejen gode sange en tand.

Inspirationskilderne for bandet befinder sig på den anden side af Atlanten. Bandet fremhæver selv gang på gang Suffocation. Og måske er bandet derfor heller ikke direkte innovative og originale. Men hvad gør det, når håndværket er så meget i top og fænger med det samme?

Gutterne har styr på det, de laver. Teknisk stærke og super, super tight sammenspil. Køb skiven for den brutalt lækre midtempo death metal med den helt rigtige produktion. Køb den for de fede guitarsoli. Køb den for begge dele. Bare køb…!

Titel
Hate Takes It's Form
Distributør
Karakter
5