Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Ikke stærk nok bag mikrofonen

Populær
Updated
Poverty's No Crime leverer fint, men har sangproblemer. Den progressive metal er grundlæggende noget af det mere spændende indenfor heavy metallen. Eller: Den kan være det. Men så skal tingene altså gå op i en højere enhed.

Tendensen er, at de mange prog metal-bands er befolket af fantastiske og meget kreative instrumentalister, som har meget svært ved at finde sangere, der kan matche dem rent musikalsk. Således også med nordtyske Poverty’s No Crime. Orkestret har udgivet deres sjette album – og også det bedste: ”Save My Soul”.

Men guitarist og vokalist Volker Walsemann er bare ikke stærk nok bag mikrofonen, og det skæmmer helhedsindtrykket. Volker har godt nok forbedret sig en del siden sidst, jeg hørte ham (”Slave To The Mind”, 1999). Men det er sgu ikke godt nok, når nu bandet og til dels også kompositionerne holder rimelig høj klasse. For det gør de altså her. ”Save My Soul” er et energiladet progressivt metalalbum, særdeles veludført og med gode sange og et rimelig varieret udtryk. Men vokalisten er ikke stærk nok.

Titel
Save My Soul
Distributør
Forfatter
Karakter
3