Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Bonderøvenes E.P. får nyt liv

Populær
Updated
Bonderøvenes E.P. får nyt liv

Den udkom egentlig i 2009, men Casket Music har taget danske Inbreeding Rednecks til sig og genudgiver nu debut-EP'en.

Titel
Corpse Molester
Dato
12-07-2010
Distributør
Trackliste
01: Corpse Molester
02: Participate in This Extinction
03: Robes Made From Virgin Skin
04: The Art of Vengeance
05: Cannibalistic Murder Rape
06: Deposing Entrails
Karakter
3

Før man stejler over, at denne udgivelse da er pissegammel, så skal det lige siges, at de jyske bonderøve i Inbreeding Rednecks altså har formået at få kontrakt via bandets første E.P. Og derfor er 'Corpse Molester' i promotion netop nu. Igen. Og da NRGmagazine.dk ikke tidligere har berørt udgivelsen, så var det jo logisk at anmeldelse skiven, som blot har fået sat en "Casket Music"-mærkat på som eneste ændring i forhold til tidligere.

Med en fed og fyldig lyd skabt i CB studios (trommer), Konfus (guitar og bas), Hansen Studios (vokal) og så et mix af Jeppe Anderson, ligeledes i Hansen Studios, så er basis i orden for bandets grindcore.

Gruppen tæller medlemmer fra blandt andet Frameless Scar, Synthetic Torture og Memorial, så at bandet har fået en udgivelse på et label blot to år efter, bandet kom til verden, er pga. rutinen måske ikke så utroligt. Flot er det alligevel, at det er sket med en optagelse, der blev til efter kun fem måneders eksistens.

Der er masser af fede trommebeats fra Mads, der dog ikke længere er med i bandet, og seje riffs på guitarerne. Jacobs vokal har saft og kraft og selvom den mest holder sig til det onde, dybe growl så er der masser af små ændringer og detaljer, som gør vokalen ganske varieret alligevel.

De fem numre og introen følger en rød tråd, så man føler sig overbevist om, at bandet ved, hvad det vil. Men sangene savner indbyrdes lidt afveksling, og man fristes til, med det lidt fjollede bandnavn in mente, at tro at det blot skulle være lidt "for-sjov-grind" i starten. Og at resultatet bare blev bedre end forventet, og så skulle chancen da tages.

Derfor kan man håbe på, at ros fra mange sider har fået gutterne til at tænke i lidt mere utraditionelle baner, når bandets brutalitet skal formidles igen - og forhåbentlig på en fuld plade. Optagelserne fra 2009 viser i hvert fald udmærket potentiale.