Death Angel skulle aldrig have været vækket fra de døde

Death Angel skulle aldrig have været vækket fra de døde

Et dødkedeligt og uengageret liveudspil er hvad Bay Area thrasherne har sendt på gaden, som stiller spørgsmålet, hvorfor det band overhovedet lod sig gendanne.

Kunstner
Titel
Sonic German Beatdown – Live In Germany
Distributør
Genre
Forfatter
Karakter
1

 

Death Angel hører til i kohorten af bay area thrashers fra firserne, og det må efterhånden siges at være længe siden. Tidens tand har gnavet, og et nutidigt øre vil derfor næppe finde noget af værdi på Death Angels seneste udgivelse,  Sonic German Beatdown.

Udgivelsen består af en liveDVD+CD, der består af to koncerter fra hhv. Rock Hard Festival 2007 og fra en koncert i Adelsheim 2008. Lydsporet fra den første koncert er hvad CDen indeholder.

Nu kunne man jo have håbet at livescenerne fra DVDen giver oplevelsen et løft, men det går den desværre ikke rigtig, for deres numre er nemlig for kedelige, til at kunne bære denne genudgivelse. Lyden er dog ganske god, liveoptagelser taget i betragtning.

At sangskriveriet aldrig har været Death Angels stærke side, står kun alt for klart, her tyve års tid efter det var hot. Riff er der ikke rigtig nogen af, hvis man prøver at lytte bag om forvrængningen. Det er mere bare en slags forvrænget lejrbålsguitar.

At numrene derudover er for sløset og sjælsforladt leveret, hjælper ved gud heller ikke på oplevelsen. Så måske man bare skulle have ladet Death Angel sove den evige søvn.