Gothminister skuffer ikke sin genre

Gothminister skuffer ikke sin genre

Gothminister fra Norge leverer præcis den mængde goth der skal til!

Kunstner
Titel
Happiness In Darkness
Dato
17-11-2008
Label
Distributør
Trackliste
1. Dusk Till Dawn
2. Darkside
3. Your Saviour
4. Freak
5. Sideshow
6. The Almighty
7. Beauty After Midnight
8. Emperor
9. Mammoth
10. Thriller
Karakter
4

Norges bidrag til den goth og industrialgenre som inkluderer prominente navne som Rammstein, Deathstars m.fl. hedder Gothminister. Deres tredje fuldlængdealbum hedder ’Happiness In Darkness’ og består af 10 numre.

Den spiller på de klassiske industrialfacetter med de helt typiske drum’n’bass beats. Tunge, tørre og i et tempo der nærmer sig det man forventer. Vokalen er dyb, maskulin og med en snert af tysk accent for at understrege oprigtigheden af deres forehavende – og her veksler Gothministers forsanger så også til den lyse, råbende vokal i ny og næ. Det samspil virker ganske godt og sætter en stemning der utvivlsomt vil henrykke mange fans på tyske festivaler.

Der er ikke så meget nyskabende over Gothminister, men de er gode til deres håndværk og produktionen er også god. Der er skruet op for det symfoniske, det storladne og pompøse. Akkurat som deres genrefæller gør det. Så er man til industrial og goth, så er Gothminister ikke noget dårligt bud på den næste plade der skal hives hjem.