Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Rock for mænd

Populær
Updated
Rock for mænd

Veludført dansk debutplade indfrier forventningerne og giver løfter om noget endnu bedre

Københavnske Supercharger har hærget spillesteder i en del år nu og blandt udgivet en demo som har fået meget ros. Nu er tiden så kommet til debuten, og den er alt andet end et ringe bekendtskab for folk der bekender sig til den hårde rock fristende fristelser.
Godt nok kan man ikke beskylde dem for at opfinde noget som helst nyt med ”Handgrenade Blues”, men det er heller ikke altid nødvendigt. Specielt ikke når man kan så meget andet.
Og Supercharger kan kaste rock’n’rollriffs ud af wifebeaterærmet af i samme forrygende tempo som hedengangne The Hellacopters, bare en hjørnetand hårdere, og da de også inddrager både tangenter og mundharmonikaen, er der faktisk flere lighedspunkter med de svenske garagekonger – hvilket kun er godt, da nogen jo skal tage de abdicerede helvedeshelikopteres plads.

Ved siden af godt guitararbejde kan Supercharger også et eller andet med at levere masser af træfsikre omkvæd – og ikke af den pompøse slags, men i den melodiske råbeudgave, der kommer bedst til sin ret, når den forudseende lytter har øl og kvinder inden for rækkevidde.
Meget mere skal der heller ikke siges om denne plade. Den fungerer fordi den er enkel, ligetil og lavet i tilbagelænet stil uden forsøg på at skabe stor kunst eller stof til eftertanke – fra start til slut holdes ordet om, at der skal festes igennem med Supercharger.

Kunstner
Titel
Handgrenade Blues
Dato
28-09-2009
Label
Distributør
Genre
Trackliste
1. Handgrenade Blues
2. Gotta Get It
3. If You Wanna Rock
4. Lets Roll
5. Borderline
6. Join In And Loose It
7. By Gold
8. Shame Baby
9. Hell Motel
10. Dog Town
11. Scorched
Forfatter
Karakter
4