Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

10 hurtige til en heavynørd

Populær
Updated
Voivod 10 hurtige - Denis "Snake" Bélanger 1. Dine alletiders fem favorit albums?

"Motörhead – Ace of Spades

Iron Maiden – Iron Maiden

Iggy & The Stooges – Raw Power

Discharge – Hear Nothing, See Nothing, Say Nothing

AC/DC – Highway to Hell"


2. Hvilket nummer ville du have dræbt for selv at have skrevet?

”Hmm… Jeg ved det ikke. Alt Motörhead har lavet! Det er et underligt spørgsmål, HAHA! Jeg vil sige hele ’Another Perfect Day’-albummet. Ellers må du give mig mere tid til at tænke over det…”


3. Din favoritmusiker gennem tiderne?

”Jeg ved det ikke. Ramones!”


4. Dit favoritband gennem tiderne?

”Igen: The Ramones og Motörhead er jeg afhængig af. Jeg kan ikke lægge det på hylden! HAHA!"


5. Din bedste koncertoplevelse nogensinde?

"Det må være AC/DC. Jeg har set dem rigtig mange gange, og hver gang jeg ser dem, føler jeg mig som en 15årig igen. En AC/DC-koncert er indbegrebet af et rockshow! Det bliver bare ikke bedre.”

Er der en bestemt koncert/tour, du husker bedst?

"For Those About to Rock-touren, er vist den der står klarest i min erindring. Jeg bliver også lige nødt til at nævne en Judas Priest-koncert fra deres Screaming for Vengeance-tour… Der stod man som tilskuer og tænkte ’Mand, det er gud det her!’ HAHA!”


6. Hvilket band vil du allerhelst selv turnere med?

”Ved du hvad, lige for tiden er jeg helt vild med det her band, Mastodon. Jeg har lige opdaget dem, og det har nærmest været som en åbenbaring for mig. Jeg kender dem ikke personligt, så jeg ved ikke om de er nogle coole gutter. Men jeg skal have fat på alt hvad jeg kan finde med det. Det er helt sikkert!”


7. Det vigtigste før-scenen ritual for dig & bandet?

”Vi plejede at samles i en cirkel, og sætte næverne sammen, og råbe ’VOIVOD!’. Og så skal vi også lige have et par shots Jägermeister, inden vi går på scenen. HAHA!”


8. Det bedste ved at være i et band som dit?

”At spille live. Det er ’lønnen’ man får for at lave musik. Vi laver vores musik for at komme ud og spille live. Det at spille foran et publikum og dele musikken med dem, er uden tvivl det allerbedste ved at være musiker!”


9. Det mest irriterende ved at være i et band som dit?

”Det er faktisk at rejse og rejse og rejse. Jeg mener, jeg elsker at rejse, og se nye ting, og møde nye mennesker. Men selve det med bare at blive transporteret rundt, det bliver jeg sindssyg af. Det er bare svært, når man er på tour, man har så helvedes travlt hele tiden. Tag nu den her promotion-tour, jeg er på nu. Jeg har næsten ikke haft tid til at sove. Man ankommer, tager en taxa, checker ind på hotellet, bliver interviewet, sover lidt, tager det næste fly osv. osv. Byen man er i, kan være nok så fascinerende. Men det er lige meget, for man ser kun indersiden af sit hotelværelse! HAHA!”


10. Dine og bandets nærmeste fremtidsplaner?

”Promovere vores nye album, ’Katorz’, og så udgive de overskydende 13 sange næste år. Og så skal vi have fundet en afløser for Piggy. Det er vores hovedmål lige nu.”

Kunstner