Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Asinhell på Næstved Metalfest

Populær
Updated
NM24 grafik crop

Næstved Metal Fest bliver første festival, der kan offentliggøre Asinhell i 2024 og har derudover syv andre navne klar til næste års plakat.

Kunstner
Titel
+ Threshold + Demonical + Everdawn + Sylvatica + Shadowspawn + Svartsot + Bersærk

Michael Poulsens seneste projekt Asinhell er nu bekræftet til et show på en festival i 2024. Næstved Metalfest er løbet med æren som den festival, der kan afsløre dem på plakaten som de første.

Michael Hvolgaard Andersen, der er en af folkene bag Næstved Metalfest udtaler, at Michael Poulsen næsten kan gå hjem fra koncerten, da Volbeat-forsangeren jo bor i Næstved. Det passer også meget godt med, at Michael Poulsen selv sagde til Devilution tidligere på året, at Asinhell allerede havde fået så mange tilbud fra festivaler og spillesteder rundt om i ind- og udland, at de nærmest selv kunne bestemme hvor. Ikke overraskende valgte de at tage en festival på hjemmebane, hvor Michael Poulsen selv har en fortid. Som han siger i forbindelse med Næstved Metal Fest:

– Første gang jeg i Musikstalden i Næstved stod og spillede dødsmetal var i 1991. 33 år senere er det nu blevet tid igen til at finde dødsmetaløksen frem og være en del af Næstved Metalfest med et nyt band, Asinhell. Jeg ser frem til at dele horn og kærligheden for metal med jer alle og min gode gamle ven og arrangør Michael Hvolgaard Andersen, som jeg lavede mit allerførste interview med hjemme fra drengeværelset. Ses derude og let the metal flow.

Asinhell Brittany Bowman3L8A1632 scaled
Asinhell består af Michael Poulsen på guitar, Marc Grewe på vokal og Morten Toft Hansen på trommer

Udover at kunne offentliggøre dette scoop, har Næstved Metalfest også syv andre bands klar til plakaten i 2024. Det drejer sig om det britiske prog-metal band Threshold, svenske Demonical, amerikanske Everdawn og fire danske bands; Sylvatica, Shadowspawn, Svartsot og Bersærk.

Således sørger man i det sydsjællandske for, at der næste år er både dødsmetal, symfonisk og old school, samt melodisk power-metal og alt derimellem, hvor navne som Baest, Tygers of Pan-Tang og Necrophobic allerede også står på plakaten.

NM24 grafik IG