Cover-historier 6: Future Shock

monarch-fs-cover-art-w-text-revise

Det er alles kamp mod alle, og motorvejsrestauranter, der stjæler billedet i denne uges cover-historie fra Manden med Weekendvesten. 

Kunstner
Titel
Future Shock
Forfatter

Ingen vidste, hvordan det var endt så galt. I århundreder havde punkerne levet i fredfyldt harmoni med hvepsekvinderne, fordi punkerne efterlod mæskende ølsjatter til hvepsene, og omvendt stod hvepsene klar med en brod, når der skulle stikkes plads til en sikkerhedsnål i kinden. Man kunne kalde det en symbiose eller en slags "circle of life".

Men intet varer for evigt, og for hvepsene gik det galt, da punkerne blev veganere og nægtede at drikke øl. For øl kommer af humle, og var det ikke hvepsenes kedelige halvfætre bierne, der bestøvede humleplanten? Og så gik det op for hvepsene, at de kun elskede punkerne, fordi de snyltede på bierne.

Krigen begyndte, men desværre kunne hvepsene ikke selv trænge gennem punkernes tykke læderjakker med broden, og det er her, biker-orkerne kommer ind i billedet. De var cyberpunk-dystopiens navnløse lejemordere, der strejfede hvileløse rundt på jagt efter de lettjente skillinger, man kan score på at banke livet ud af punkere.

Samtidig, i et andet univers, opdagede en motorvejsrestaurantkæde med udmærkede burgere og tvivlsom kaffe på menuen, at et thrash-band havde stjålet deres navn. Men så skete det, som i et eventyr, at den fingernemme køkkendreng byggede en dimensions-port ud af frituregryden, og samme eftermiddag rejste han gennem den boblende olie og de melede pomfritter for at hente punkere, hvepsekvinder og biker-orker med til omtalte bands øvelokale. Det var en af de vildere øveaftener i Monarchs karriere.

Men hey, de spillede thrash: