Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Devilution #100: Emil Svendsen

Populær
Updated
Devilution #100: Emil Svendsen

Emil Svendsen giver her sin dom over godt og skidt i de forløbne hundrede numres tid.

Dato
07-10-2012
Forfatter

- Det bedste ved at være med til at lave Devilution:

At have en god grund til at holde sig ajour med ny musik og få oplevet en masse koncerter samt have tømmermænd en hverdagsmorgen. Tømmermænd er nemlig Odins måde at sige "indsats godkendt" på.

- Det værste ved at være med til at lave Devilution:

At det er ulønnet, og skriverierne derfor skal presses ind i en normal hverdag med lønarbejde og lortebleer, hvilket ikke altid levner tid nok til alle de ting, man gerne ville nå.

- Bedste album i Devilutions levetid:

Den er svær, for der er faktisk kommet meget rigtig godt, men det må enten være Vilhjarta: 'Måsstaden', Crowbar : 'Sever The Wicked Hand' eller Soulfly: 'Enslaved'

- V
ærste album i Devilutions levetid:

Det må uden konkurrence og hævet over enhver tvivl være Loutallicas -'Lulu', der tager prisen. Det er helt utroligt, at et band som vi alle et eller andet sted elsker, kan lave noget så uinspireret og amatøragtigt. Er der virkelig ikke nogen i deres nære omgivelser, der har turdet at sige noget til dem?

- Bedste koncert i Devilutions levetid:

Det må enten være den overjordiske Judas Priest-præstation på Wacken i ´11 eller Lamb Of God på årets Copenhell, der var den perfekte metalkoncert.

- Værste koncert i Devilutions levetid:

Alesana-koncerten i Pumpehuset er uden konkurrence den værste og mest skabede koncert, jeg har oplevet i Devilution-tiden. Og måske endda nogenensinde.

- Ønsker for fremtiden:

At det ved lov bliver påbudt at al musik skal fremføres med brug af dobbelt stortromme.