Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

House of Franco #114

Populær
Updated
House of Franco #114

Franco-drengen anmelder denne gang et demobånd med de københavnske dødsmetal-teenagere i Reverie.

Kunstner
Titel
Reverie demo
Dato
05-08-2013

Reverie - 'First Reverie'/MC (Serpent Pulse)

Første gang jeg lagde mærke til dette nye unge københavnske dødsmetalband, var til 'Veneration of Death' koncerten i december i Ungdomshuset, hvor de spillede sammen med Degial, Vorum, Lvcifyre, Mold og Sulphurous. For en debutkoncert var Reverie virkelig imponerende tight og beviste, at de er et af de hurtigste bands på den danske dødsmetal-scene.

Deres debutdemo på det københavnske Serpent Pulse selskab - som også huser ovennævnte Sulphurous - er en ond og brutal affære, der trækker på straight up død ala Morbid Angel og død/grind som Pig Slaughter og Terrorizer. Reveries numre er generelt lidt mere komplekse end deres københavnske kollegaer i Mold og Undergang.

Desværre er produktionen noget mudret, hvad der desværre fjerner lidt af den soniske dynamik i ens højtalere. De fire hyperaggressive tracks er optaget live i deres øver, og viser et meget kompetent band, som med bedre indspilningsforhold helt klart ville kunne markere sig i fremtiden. Et absolut must for folk, der er nysgerrige efter, at se hvad der rører i sig i den danske metal undergrund.

Båndet sælges i bl.a. Rockuglen, Posh Isolation og muligvis også Repoman Records. Limited as fuck - selvfølgelig. Til orientering består Reverie af medlemmer fra bl.a. Mold, Criminal Trap og Beyond Deformed.