Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Krigsguden #255

Populær
Updated
Krigsguden #255

Krigsguden anmelder et af årets mest bestialske album, 'Pestilential Rites of Infernal Fornication' med Weregoat.

Kunstner
Titel
Pestilential Rites of Infernal Fornication

Jeg har ingen idé om, hvordan det er at være fanget i orkanen Irma, der p.t. hærger stakkels Florida. Men jeg kan forestille mig, at det nok ville føles omtrent, som hvis en Volbeat-fan i forstæderne med et solidt job i den finansielle sektor blev udsat for amerikanske Weregoat og deres første fuldlængdealbum.

Der har været nogle udgivelser de senere år, hvis soniske bestialitet er helt oppe i det røde felt ... and then some. Jeg tænker her på Revenges 'Behold.Total.Rejection', Nuclearhammers  'Serpentine Hermetic Lucifer' og 'Accursed Skin' med Teitanblood. 'Pestilential Rites of Infernal Fornication' er sådan en udgivelse. Metalcore og nu-metal-fans kan godt flygte ind på Voodoo Lounge og gemme sig.

Portland-bandet, hvis navn er en herligt dum sammensætning af werewolf og goat (det sataniske "krænker"-albumcover er endnu dummere/sejere), fik mig også til at tænke på Archgoat, blandet med old school black som Blasphemy, VON og Mystifier. Albummets ti skæringer på knap 39 minutter er noget af det mest fantastiske og ultrabrutale, jeg har hørt i år inden for ekstrem metal. Men Weregoat er faktisk mindre kaotiske og primitive end mange war metal-bands, jo, der er facetter og nuancer i deres nedtunede voldtægt af lytterens sanser, når man først lige er kommet til sig selv efter første overgreb, 'Goatlust Invocation'.

Weregoat har eksisteret siden 2009 og har selvfølgelig ikke været i nærheden af lille Danmark. Det er en skam, for det er overjordisk (underjordisk?) grusom klang, som virkelig tænder den gamle krigsgud. Metal Magic Festival ... Killtown Bookings ... HJÆLP!!?