Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Krigsguden #299

Populær
Updated
pissgrave

Luk øjnene, Krigsguden anmelder det nye album fra Pissgrave, 'Posthumous Humiliation'.

Kunstner
Titel
Posthumous Humiliation
Dato
01-04-2019

For lidt over tre år siden skrev jeg en anmeldelse af Pissgrave/Phrenelith koncerten på Loppen. Da havde Philadelphia bandet 'Suicide Euphoria' debutalbummet (2015) med sig og leverede et fremragende show på Christiania. Pissgrave besøgte også Kill-Town Death Fest sidste år i Pumpehuset.

Ja, 'Suicide Euphoria'-coveret var ulækkert og klamt, men med 'Posthumous Humiliation' tager de nok lige vanviddet en ekstra dimension ud i grafisk krænkelse. Det er muligvis også en kærlig hyldest til Carcass' goregrind-debut, 'Reek of Putrefaction'. Pissgrave er nu meget mere end et Carcass tributeband, og på 'Posthumous Humiliation' er deres brutale dødsmetal kørt helt oppe i det (blod)røde felt med ni soniske overgreb på lytteren.

Sygt og lettere kaotisk, men der er en mening med galskaben, der nogle steder lyder som en war metal-udgave (tænk Revenge) af tidlig Deicide tilsat en ret speciel produktion. Nådesløst. Kompromisløst. Og nok uden for pædagogisk rækkevidde for folk, som mener, at Baest spiller den onde tråd (det gør de ikke). Det her er ikke for børn eller hvide mennesker. 'Posthumous Humiliation' er ekstremt sygdomsramt dødsmetal, som bare vokser på undertegnede ved hver lyt.

Fans af goregrind, war metal og ultrabrutalt dødsmetal kan roligt investere i Pissgraves seneste. Og bed da om at få albummet med i en sort plastikpose, så du ikke bliver overfaldet i bussen eller metroen af "normale" mennesker. Jeg er overbevist om, at Vesterbros nye metalbiks, Mephisto på Slesvigsgade 21, besidder et eksemplar af 'Posthumous Humiliation'.