Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Premiere: Lysbærer – Forglem mig ej

Updated
lysbærer band

Lysbærer spiller post-black metal og er nu klar med nummeret 'Forglem mig ej', som du eksklusivt kan høre her – se videoen i artiklen.

Lysbærer er et projekt dannet af Jamie de la Sencerie og Thomas Mascagni. De slipper nu deres første musik i nummeret 'Forglem mig ej', der er post-black metal. Selv siger Lysbærer om musikken, at der kommer en trilogi om rejsen mellem livet og døden. Det betyder, de kommer omkring temaer som frygt, mistillid og afsked, alt blandet sammen i massive vægge af lyd.

Lysbærer er en duo, hvor nogle måske kender Jamie de la Sencerie som bassist i Lamentari, mens Thomas Mascagni spiller trommer i samme band, samt i Sunless Dawn. Med andre ord – det er ikke uprøvede kræfter, der her slår pjalterne sammen under banneret Lysbærer. Jamie de la Sencerie tager sig af bas og guitar, mens Thomas Mascagni håndterer både guitar, trommer og vokal.

De er inspireret af bands som Wiegedod, Groza, Panopticon, Ellende, White Ward og naturligvis Wolves in the Throne Room, og nu er de så klar med første nummer fra et kommende værk. Nummeret hedder 'Forglem mig ej' og kan høres her:Duoen er allerede så langt i processen, at de har fundet nogle musikere, der kan hjælpe dem når de skal ud at spille live, ligesom de har allieret sig med kræfter i Sunless Dawn, Christoffer Hildebrandt, til at mixe og lave master på deres musik. 

lysbærer forglem mig ej