Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Premiere: Natjager

Populær
Updated
Premiere: Natjager

Natjager har deres eget bud på hvordan metal skal lyde. De har også deres eget bud på, hvordan en video til et hårdtslående nummer skal se ud. Vi har premiere på musikvideoen til 'Rejser' her.

Kunstner
Fotograf
Daniel Buchwald
Forfatter

I november udgav den danske autotune-metalgruppe Natjager ep'en 'Hvad Rejser Bringer', som vi modtog med ros her på sitet, og i dag har vi eksklusivt premiere på musikvideoen til nummeret 'Rejser'.

Det er et hårdt og medrivende nummer, og man kan roligt sige, at videoen skiller sig ud fra den generelle opfattelse af, hvordan en metalvideo skal være, selvom der nu stadig ikke bliver sparet på hverken blodet eller aggressiviteten. Videoen er instrueret af Daniel Buchwald, der før har lavet videoer for The Blue Van, Katinka, Fribytterdrømme, og The Savage Rose.Natjager debuterede i februar sidste år, da udgav deres første, selvbetitlede ep. Vi gav gruppen topkarakter for de modige associationer til numetallen og ikke mindst deres polariserende brug af autotunevokalen. Senere på året spillede de på Roskilde Festival.

Om to måneder spiller Natjager på årets Spot Festival, og gruppen har angiveligt et par esser gemt i ærmet til resten af 2018.