Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Programmet for Bashelvedet på Copenhell

Updated
Programmet for Bashelvedet på Copenhell

Vi disker op med endnu flere sniglytninger, og præsenterer her programmet for vores events i Bashelvedet med musik, Q&A’s og quizzen I skal være med i.

Illdisposed og Death Comes Pale slutter sig til kavalkaden af lyttesessions, der i forvejen består af By The Patient, Aphxion, Heidra og et interview med Helhorse og The Psyke Project, der samlet repræsenterer noget af det bedste danske metal lige nu.

ONSDAG

Kl. 16:00 sniglytter vi By The Patients kommende album ‘Gehenna’, der kommer direkte fra masterering til jeres øregange, og bagefter er der mulighed for en snak og at sætte bandet spørgsmål.

Kl. 17:30 får vi repræsentanter for Helhorse og The Psyke Project forbi til en snak om deres koncertprojekt på Roskilde Festival '14.

Kl. 19:00 præsenterer vi Death Comes Pale og en lyttesession med deres kommende album ‘World Grave’ der udkommer midt i september.

TORSDAG

Kl. 14:30 får vi lov at høre Aphyxions kommende album ‘Earth Entangled’, der først udkommer 1. september, plus at vi lægger telt til premieren på musikvideoen til singlen The New Breed’.

Kl. 17:00 er tid for alle dem der kunne tænke sig at vinde et Bluesound Powernode + Dali Zensor 1 anlæg + WiMP HiFi-abonnement, at være med til vores ‘Trve Metalquiz’!

FREDAG

Kl. 13:30 er der fest i teltet, når Heidra holder releasefest for deres album ‘Awaiting Dawn’ og I får mulighed for at købe albummet med det samme.

Kl. 19:00 glæder vi os til at spille Illdisposeds kommende plade ‘With The Lost Souls On Our Side’, der udkommer den 27. juni.

Alt det på HiFi-Klubbens anlæg i Bashelvedet ved Pandæmonium på COPENHELL!