Uge 38: Ugens Udgivelser

napalm death

Hvis du hverken er til Alicia Keys eller Keith Urban, der udgiver album i denne uge, så kan vi trøste med en væsentligt mere interessant liste af kunstere i ugens udgivelser. 

Vi starter i Knoxville, Tennesee i USA, hvor 10 Years har besluttet at udgive albummet 'Violent Allies'. Det er bandets niende album, hvorfra singlerne 'The Shift' og 'The Unknown' allerede kan høres.Og når vi nu er i den blødere ende og start 00-erne, kan vi da også lige nævne, at Mike Shinoda (tidl. Linkin Park) også udgiver album denne uge – tredje del af et sæt 'corona-jams'.

Men ugens helt store udgivelse er jo nok Napalm Death, der efter fem års pause er tilbage med 'Throes of Joy in the Jaws of Defeatism'. Det lyder som noget, man godt kan sætte på anlægget i 2020. Det er bandets første udgivelse siden 'Apex Predator – Easy Meat', der høstede stjerner næsten hele manegen rundt i 2015. Du kan allerede nu læse, hvordan vi her på magasinet modtog bandets sekstende album.I lynrunden kan nævnes: Finntroll, folkemetal fra Finland udgiver 'Vredesvävd' – første album siden 'Blodsvept' helt tilbage fra 2013.Så er der Serum 114, et Social Distortion-inspireret tysk orkester der udgiver 'Im Zeichen der Zeit' – hvilket er en smart måde at undgå at bruge ordet 'Zeitgeist'. Og hvem elsker ikke tysk-sprogede angstsange?Og så kommer den svære toer fra Movements, der spiller (ret melodisk) post-hardcore i samme spor som (nyere) Title Fight, Boston Manor og Turnover.Ugens udgivelser:
Sunken - Livslede (Vendetta)
10 Years - Violent Allies (Mascot)
Ace Frehley - Origins Vol. 2 (eOne)
Be'lakor - Of Breath And Bone Re-Release (Napalm)
Be'lakor - Stone's Reach Re-Release (Napalm)
Carnation - Where Death Lies (Season Of Mist)
Derek Sherinian - The Phoenix (InsideOut)
Finntroll - Vredesvavd (Century Media)
Fires In The Distance - Echoes From Deep November (Prosthetic)
Heathen - Empire Of The Blind (Nuclear Blast)
Mike Shinoda - Dropped Frames, Vol. 3 (Kenji Kobayashi Productions)
Mondo Generator - Dead Planet Re-Release (Heavy Psych Sounds)
Movements - No Good Left To Give (Fearless)
Napalm Death - Throes Of Joy In The Jaws Of Defeatism (Century Media)
Plague Years - Circle Of Darkness (eOne)
Raven - Metal City (SPV/Steamhammer)
Serum 114 - Im Zeichen der Zeit (Napalm)
Soulbound - Addicted To Hell (Metalville)
Varg - Zeichen (Napalm)