Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Videopremiere: Terminalist og den altudslettende acceleration

Updated
Skærmbillede 2021-03-11 093256
TERMINALIST_Band Photo 2021_2_@Johan_Von_Bülow_LO

Spænd sikkerhedsselen, når Terminalist sætter kursen mod uendelig hastighed! Det bliver klogt, hårdt og svært at følge med!

Kunstner
Titel
Relentless Alteration
Fotograf
Johan von Bülow
Forfatter

7. maj udgiver de danske scifi-prog-thrashere i Terminalist deres længe ventede album ‘The Great Acceleration’. Men inden da har Devilution fået lov til at køre danmarkspremiere på første video ‘Relentless Alteration’. 

Med udgangspunkt i filosoffen Paul Virilios tanker om et samfund i evig acceleration bliver vi ført ind i en samtidsvision, hvor alt skal gå hurtigere og hurtigere, mens alt i kraft af teknologiens evige fremdrift samles i et enkelt punkt.

Forsanger og guitarist Emil Hansen forklarer:

– Vores moderne verden er gennemsyret af kriser og konstante forandringer, der synes at tage til i størrelse og omfang. Det her nummer og dets tilhørende montage-video handler om at føle det stabile fundament smuldre under sig og som konsekvens søge opad og udad – en bevægelse, der er både spændende og skræmmende.Fart er der i den grad på, når Terminalist giver den gas i progressiv thrash med inspiration fra både black og dødsmetal. Der er rigeligt at glæde sig til.

The Great Acceleration udkommer 7. maj på Indisciplinarian.
Pladen er optaget i Ballade Studios og er indspillet og mixet af Lasse Ballade.