Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Videopremiere: Alice Archives x Eyes

Populær
Updated
Screenshot-2021-03-11-at-163653-71-1615477038

En historie så gammel som tiden selv: Band møder spillested, band vil gerne smadre, spillested vil gerne smadres. Grim musik opstår.

Kunstner
Spillested
Trackliste
Choke
Float
Victim
Them
Crutches
Forfatter

Som en skibbruden på en øde ø må indstille sig på, at kokosnød kan indtages på mange måder, således har musikelskere måttet indstille sig på at få deres koncerthunger stillet på mange virtuelle måder. 

Ud af ruinerne af Jazzhouse voksede det charmerende spillested Alice på Nørrebro. De har tidligere lagt lokaler til blandt andre Orm og Attila Csihars Hiedelem og er ikke fremmede for bands, der skruer op for forvrængningen. Ingen spiller dog hårdere end københavnske Eyes, sidste års absolutte topscorer på Devilutions kollektive årslister med deres fremragede debutalbum, den ironisk betitlede 'Underperformer'. 

En af det forgangne års største forbrydelser er, at bandets liveoptrædener med pladen kan tælles på én hånd. Det synes Alice også, og derfor har de budt Eyes indenfor til at sparke døren ind for alvor i deres serie af minikoncerter under navnet Alice Archives.

Klokken tolv i dag bliver koncerten bredt tilgængelig, men Devilution og Devilutions læsere er heldige nok til at måtte tyvstarte. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere Alice Archives: Eyes.Alice Archives kommer til at køre hver mandag og fredag, hvor du kan opleve nye livevideoer i høj kvalitet.

Orientér dig i biblioteket og følg de nye udgivelser hos Alice Archives.