Videopremiere: Vola og Fermis Paradoks

Vola

Med et nyt bookingsamarbejde hos PDH Music i ryggen og to storhittende singler fra det kommende album 'Witness' er Vola nu ude med deres tredje single '24 Light-Years'

Kunstner
Titel
24 Light-Years

Med '24 Light-Years' demonstrerer Vola endnu engang deres unikke evne til at skabe harmonisk kontrast mellem melankolsk pop, spacy synth, progressiv metal og groovy djent. Resultatet er et smukt og storladent nummer med så forskelligartet sammensætning af musikalske stilarter, at der er noget for enhver smag.

Om nummeret fortæller forsanger og guitarist Asger Mugind:

– Vi skriver jo bare den musik, vi godt kan lide, men vi har opdaget, at det også appellerer til folk, der ikke normalt hører den slags musik

Musikvideoen til '24 Light-Years' er udarbejdet af bandets bassist Nicolai Mogensen og hans kæreste Anne Nørkjær Bang. Arbejdet har strakt sig over lang tid, fra efteråret 2020 til nu, hvor parret har udarbejdet skitser, færdige tegninger og givet dem liv med brug af nye animationsteknikker. Mogensen fortæller:

– Vi begyndte vores arbejde med filmen med at lytte til musikken sammen, og de stemninger og indre billeder, lytningen fremkaldte, har været vores udgangspunkt. Vi syntes begge, at der var noget ensomt, søgende og selvfølgelig ret spacy over sangen, og det kom umiddelbart til os at finde visuel inspiration i Fermis Paradoks og menneskets mangeårige søgen efter intelligent liv eller bevidsthed andre steder i universet.

'Witness' udkommer den 21. maj 2021 på Mascot Records.