Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Copenhell 2018: Orm

Updated
Copenhell 2018: Orm
Copenhell 2018: Orm
Copenhell 2018: Orm
Copenhell 2018: Orm
Copenhell 2018: Orm

For trofaste læsere af Devilution kan det ikke komme som en overraskelse, at ORM er booket til Copenhell 2018. Vi fangede guitarist Simon Sonne Andersen til en kort snak om, hvad vi kan vente os af deres koncert.

Kunstner
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter

Hvad kan vi forvente os af jeres koncert på Copenhell?

"Hvis man har været til en af vores koncerter før, ved man nogenlunde, hvad man kan forvente rent showmæssigt. Selvfølgelig er det en stor koncert for os, og det kan da være at vi giver den ekstra meget gas rent æstetisk, men der er lang tid til endnu, så det kan være, at vi får en åbenbaring inden. Intet er sikkert endnu – udover at vi garanterer, at vi gør os umage for at levere det bedste, vi kan. Som altid."

Hvad vil karakterisere jeres sætliste?

"Vi har kun udgivet et album, så højst sandsynligt alle numrene fra det. Udover er vi i færd med at sætte nye ideer sammen og spiller p.t. på vores tour med Solbrud rundt i Danmark et spritnyt nummer. Vi er inde i en god periode sangskrivningsmæssigt, så mon ikke der kommer et par nye sange på sætlisten?"

Hvad er det værste, der kan ske under jeres koncert?

"At folk mister interessen og begynder at kede sig. Vi håber på at skabe en koncert, som kan fastholde publikums fokus og interesse for vores optræden."

Hvad skal fans især lytte til, hvis de ønsker at forberede sig til jeres koncert?

"Vores debutalbum, der udkom på Indisciplinarian i marts i år. Vores sætliste vil være præget af numre fra den plade, så det er et godt sted at starte."

Planlægger I at se nogle koncerter på festivalen?

"Vi kender af gode grunde ikke programmet endnu, så det er ikke til at sige, men mon ikke, der kommer noget godt. Der plejer at være en god håndfuld koncerter, som vi hver især gerne vil opleve. Der er en helt speciel stemning på Copenhell, og den er altid en oplevelse i sig selv."

Hvordan oplever du forskellen mellem små indendørs koncerter og de store udendørs sommerfestivaler?
 
"Med ORM har vi mest erfaring fra de små, mørke og røgfyldte lokaler, og det fungerer ganske godt i sammen med vores visuelle identitet. Vi har spillet i fuldt solskin om eftermiddagen på en stor udendørsscene (Roskilde Festival red.), og det var også ganske fint, om end en noget anden oplevelse. Vi håber, at solen er gået ned, når vi går på, men ellers må vi bare gøre os endnu mere umage for at få folk til at glemme, at den ikke er det."

Hvad forventer I jer af festivalen?

"Et par uforglemmelige dage, der nok skal blive et af vores højdepunkter indtil videre. Vi skal bare sørge for at vise, at vi fortjener at spille på Danmarks største festival for den ondskabsfulde, smukke og dystre kunstform, man har valgt at kalde metal."

Menu