Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Illdisposed + Detest

Populær
Updated
Konkurrence: Illdisposed + Detest

De danske dødsmetalkonger i Illdisposed og Detest giver koncert på Forbrændingen på lørdag d. 25. februar, og DU har mulighed for at komme med.

Kunstner
Titel
+ Detest
Dato
25-02-2017
Forfatter

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Det bliver en trip down memory lane, når to af de vigtigste, mest genreformgivende og banebrydende danske dødsmetalbands fra 1990'erne gæster Albertslund, hvor henholdsvis nyere og nyt materiale uden tvivl også bliver luftet.

Illdisposed er en af de mest respekterede dødsmetalbands i den danske musikscene. De blev dannet i Århus i 1991, og har i løbet af karrieren udgivet 13 fuldlængde albums med skiftende line-up, hvor den karakteristiske forsanger Bo Sommer har været det eneste faste medlem.

Detest er også en af den danske musikhistories perler inden for dødsmetal, blev dannet i Brøndby i 1990, men gik i hiatus i 1996. I 2013 blev bandet gendannet med både skiftende nye og gamle medlemmer, og er nu tilbage i fast line-up og har nyt album ude i løbet af året.

Vi udlodder 2x2 billetter til koncerten på Forbrændingen d. 25. februar, og en heldig vinder får endda også en Illdisposed t-shirt med. Alt du skal gøre er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad er navnet på det seneste album fra Illdisposed?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag d. 24. februar kl. 12.00, hvorefter vinderne vil blive trukket. Mailen skal markeres med 'Illdisposed + Detest', og husk også at sende os dit fulde navn samt telefonnummer, så vi kan få fat på dig, hvis du skulle være den heldige vinder.

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!