Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Kurt Cobain

Updated
Kurt_Cobain_470x

Tidligere Nirvana-manager Danny Goldberg har, 25 år efter forsanger Kurt Cobains selvmord, skrevet en bog om frontmanden. Vi udlodder et eksemplar af bogen.

Forfatter

I front for Nirvana var Kurt Cobain måske 90'ernes største rockstjerne, på trods af at han tog sit eget liv i 1994. Som grungens største navn og modstræbende talsmand for Generation X blev Cobain, hans liv og død genstand for mytedannelse og konspirationsteorier i en grad, der kun er set få gange i musikhistorien.

I anledning af 25-året for Cobains død har Nirvanas daværende manager, Danny Goldberg, skrevet 'Mine tre år med Kurt Cobain', hvor i han giver sit billede af Cobain som menneske, hans karriere og liv. Herhjemme udgives den på forlaget Memoris. Vi udlodder et eksemplar af bogen. Du skal blot svare på flg. spørgsmål:

Hvad er titlen på Nirvanas første album?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest tirsdag d. 7. maj 2019 kl. 20.00, hvorefter vinderen vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Kurt Cobain".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!

 

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.

Menu