Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Kvelertak

Populær
Updated
Konkurrence: Kvelertak

Vind billetter til koncerten med Kvelertak i Amager Bio den 25. oktober eller på Posten i Odense dagen efter.

Kunstner
Spillested
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter

KVELERTAK har taget verden med storm med deres norske blanding af hard rock, punk og black metal.

I 2010 udkom den selvbetitlede debut, som gik guld i hjemlandet, og året efter lagde gruppen både Copenhell og Lille Vega ned. Siden har Foo Fighters’ Dave Grohl og Metallicas James Hetfield meldt sig som fans.

I 2013 udkom 'Meir', hvor Kvelertak samlede tråden op fra debuten; det var atter Converges Kurt Ballou, der stod for den rå produktion, og pladeomslaget var igen kreeret af Baroness’ John Dyer Baizley.

I år udkom treeren 'Nattesferd', som var et skridt mod nye og mere proginspirerede horisonter. Der var også valgt en ny producer til denne udgivelse, nemlig Nick Terry.

Vi har fået muligheden for at udlodde to billetter til koncerten i Amager Bio den 25. oktober og to billetter til koncerten på Posten den 26. oktober.

Du skal blot svare på følgende spørgsmål:

Hvilken by kommer Kvelertak fra?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag 24. oktober 2016 kl. 12.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Kvelertak".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE OG SØRG FOR AT SKRIVE HVILKEN KONCERT DU ØNSKER BILLETTER TIL!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.

Denne konkurrence er afholdt af Indie Recordings