Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Arrangementer i uge 5

Populær
Updated
Top 5 - Arrangementer i uge 5

Det ser ud som om, at koncertsæsonen for alvor starter med februar, der har mange både små og store koncerter, og som rigtigt sparkes i gang med en travl weekend her i uge 5.

Havde man bare mere tid, penge og evnen til at være flere steder på én gang, så ville denne uge med nummeret 5 være en perfekt mulighed for at få musik, musik, snak og mere musik. I en ikke synderligt prioriteret liste byder ugen på:

1. "Er I klar derude?", lørdag, Lions & Barrels.

"Hvis man har fulgt lidt med i hedengangne The Rocks liv efter stedets lukning, vil man have set, at nogle af folkene bag stadig har arrangementer på Lions & Barrels i/ved Parken på Østerbro, København. Lørdag er der så en perfekt mulighed for at tjekke stedets potentiale ud og nyde en masse fine upcoming-bands præsenteret af The Rock under banneret "Er I klar derude?". Der er fx Downswitch, Diretone, Chainfist og All The Demons.

2. A Pale Horse Named Death, tirsdag, Pumpehuset (Kbh.)
"Pumpehusets website siger Seventh Void vs. A Pale Horse Named Death. Det er ikke til at vide, hvad der skal lægges i dette, men der er medlemmer som findes i begge bands, og da begge byder på fed, tung lyd, så bliver det spændende uanset, om Seventh Void er der i sin helhed eller det mere er en normal koncert med A Pale Horse Named Death, som først annonceret."

3. Skull Fest i Ungdomshuset, lørdag, Dortheavej 61 (Kbh.)
"Her er der behov for en splittet personlighed, for samtidig vil man jo gerne være på Lions & Barrels til "Er I klar derude?", men det lokker jo også med smadder fra Road to Manila og Panacea m.fl. i Ungdomshusets velegnede lokaliteter. Og så er det slet ikke nævnt, at man ved deltagelse samtidig vil gå glip af Days of Thunders anden dag med blandt andet Illnath og Aphyxion!"

4. Days of Thunder, dag 1 fredag på Huset i Magstræde (Kbh.)
"Sidste år var Days of Thunder jo en fin succes med blandt andet Psyke Project og Blood Label, og i år står det på førstedagen på Invisius, som har en ny skive ude og så Contrition og Clockwork Protocol. Rammerne i Huset er fine, så det skal nok blive en fin fest i de patinerede lokaler på 3. sal."

5. Henry Rollins, fredag, Bremen (Kbh.)
"Bla bla bla. Nej, Henry Rollins er faktisk en velformuleret, intelligent og humoristisk motormouth, som det anbefales at opleve. Talentet er stort, og hvis man ikke kender ham fra Black Flag, Rollins Band eller måske som skuespiller i film som Heat eller Lost Highway. Spoken word bliver ikke meget bedre end tilfældet Henry Rollins. Arrangementet kolliderer med Days of Thunder, desværre."

Det er næsten synd ikke lige at nævne hele ugens program, som vi kender til det her på Devilution, for der meget mere godt end de nævnte ovenfor:

Mandag:
Asking Alexandria (metalcore), Amager Bio, København

Tirsdag:
Seventh Void vs. A Pale Horse Named Death (stoner/doom), Pumpehuset, København

Onsdag:
Alesana + Iwrestledabearonce (emo-core), Pumpehuset, København

Torsdag:
This Gift is a Curse (black/sludge) + Hexis (black/HC), Ungdomshuset, Kbh.

Fredag:
Days of Thunder (se punkt 4)
Henry Rollins (se punkt 5)
Rosvo (hardcore), Beta, Kbh.

Lørdag
:
Skull Fest (se pkt. 3)
Days of Thunder (se pkt. 4)
"Er I klar derude?" (se pkt. 1)
Bandbattle - RMF warmup m. Pariah Syndicate m.fl., V58, Aarhus
The New Low/Spinkick (hardcore), Elværket, Helsingør.
Fall of Pantheon (death metal), Roarback (thrash) m.fl., Råhuset, Kbh.
Serpent Saints (heavy), Battery (old school thrash) m.fl., Kahytten, Fredericia.

God fornøjelse med hvad du nu måtte vælge at gå til!