Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Black metal-byer ifølge Lock Up

Populær
Updated
Top 5 - Black metal-byer ifølge Lock Up

Under Lock Up-koncerten søndag på Beta nåede Lock Up næsten en fuld Top 5 over verdens black metal byer - læs hvilke i artiklen her.

Kunstner
Spillested
Dato
08-01-2012

Præsenteret af Tomas Lindberg, men godt hjulpet på vej af sine bandmedlemmer i Lock Up, fik publikum en lille top 5 over de største black metal-byer i verden, da all-star bandet gav den gas på Beta.

1. Newcastle

"Naturligvis - Venom kommer fra Newcastle, så den er da sikker. Det var i øvrigt englænderen Nicholas Barker, som selv er fra Chesterfield men nu bosat i Sheffield, der svarede højest her".

2. København
"Ja, det vakte selvfølgelig glæde, men da Anton og Nicholas netop havde jammet lidt Mercyful Fate, så fattede folk jo meget hurtigt hvorfor: Vi har jo KONGEN!"

3. Stockholm
"Dette kunne flere blandt publikum sagtens gætte. Bathory er svaret, hvis man skulle hviske et 'hvorfor?' af sted."

4. Zürich
"Her blev Zürich måske ikke nævnt så specifikt, men blot Schweiz, som jo gav os Hellhammer/Celtic Frost, og da disse bands havde hjemme i Zürich; ja - så lander dén by ind her som nummer 4".

5. Oslo
"Lock Up afsluttede sin skandinaviske tour med showet på Beta. De havde blandt andet været i Oslo som blev præsenteret som 'the black metal capitol of the world... NOT!'. Så i oplistningen af byer fik Oslo at vide, at hvis den skulle med, var det i hvert fald først efter de andre nævnte byer. Det blev ikke nævnt af Lock Up, men det kan tilføjes at blandt andet Mayhem blev dannet i Oslo".