Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Efterårsferie

Populær
Updated
Top 5 - Efterårsferie

Efteråret er over os og flere er så heldige at have efterårsferie, men hvad kan man så bruge sådan en sådan én på?

Kunstner
Titel
Efterår
Dato
18-10-2010
Trackliste
Uge 42

Det er nok ret individuelt, hvad man vil bruge sådan en efterårsferie til, og denne skribent har faktisk slet ikke ferie, men skal i stedet møde på halvtomme kontorer, da alle med børn mere eller mindre fordriver tiden hjemme. Måske de skulle have haft denne top 5 med sig hjem før de smuttede på ferie i fredags?

1. Autumn Leaves
Vi har tidligere interviewet dem i "Hvor blev de af?" og årstiden gør det nu superpassende at høre bandets bragende fede melodød i anledning af efterårets mange farver på træer og buske rundt omkring. Myspace.

2. Helloween
Tivoli har helt misforstået. De holder åbent i anledning af Halloween, men Helloween er da langt mere interessant. Har du ikke skiver med bandet så start med myspace og aflæg derefter besøg hos din pladepusher.

3. In The Woods...

Tag en tur ud i skoven - det skulle være så smukt nu. Eller nup den nemme og ligeledes smukke løsning med norske In The Woods..., der startede som alternativ black metal og på mesterværket 'Omnio' blev til progressiv og flot metalrock.

4. Crocell - Winter Is Coming

Black metallens yndlingssæson er lige om hjørnet, så husk at nyde efteråret. At vinteren er på vej, er dog ikke ubetinget skidt, så med anbefaling fra redaktionens Kong Kent lyder her en opfordring til at høre danske Crocells dødsmetalhit, 'Winter Is Coming'.

5. Hygge!

Efteråret er bare hyggeligt, og skal man slippe facaden og metalmonstret en stund, så kan det gøres med svenske Hellsongs, der nyfortolker og gør klassiske metal- og rocksange akustiske og...ja, hyggelige! Hør bare her og læs vores tidligere anbefaling her.