Danske betonblander

Danske betonblander
Danske The Arcane Order blander elementerne godt, men mangler en egen identitet Igen har et dansk band scoret en kontrakt på et stort udenlandsk selskab. Det er fuldt fortjent, for denne skive er rigtig fed og præsenterer essensen af alt, hvad der er bedst i Danmark lige nu. Men samtidig er det måske også denne plades eneste problem, for hvor er identiteten, når man synes, at man hører alle de andre gode danske bands i denne skive?

The Arcane Order og "The Machinery of Oblivion" er moderne thrash med fede melodier og et generelt højt tempo. Af og til lyder det som Urkraft for herefter at trække lidt på Hatesphere. Keyboards er tilføjet hist og pist og de rene vokaler leder tankerne hen på Raunchy. Når det langsomme groove en stund kommer frem til overfladen som i ”A Sevenfold Condemnation”, er der ligefrem lidt nyere Illdisposed over det.

Produktionen er lydmæssigt helt i top, men i sammenhold med ovenstående virker det som om, at Jacob Hansen har formået at levere en formidabel lyd uden at nå helt ind til kernen i det der skal blive The Arcane Orders særegne lyd.

Debutalbummet fra de fire gutter med rødder i Invocator, Raunchy og Autumn Leaves må dog - trods kritikken - ikke afskrives. Hertil er sangene for fede og Flemming C. Lunds melodiske fills og soli er der ingen, der p.t. kan levere bedre i Danmark. Det er vedrørende og ikke bare lir. En fornøjelse at lytte til.

Titel
The Machinery of Oblivion
Distributør
Karakter
3