Top 5 - Full of Hate

Populær
Top 5 - Full of Hate

Vi bringer hermed fem gode årsager til, at man drager mod Århus og Voxhall for bl.a. at opleve Behemoth og Cannibal Corpse.

Spillested
Dato
29-02-2012
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen

1. Comeback til Behemoth og Nergal
"Efter en frygtindgydende præstation på Copenhell i 2010 havde Behemoth egenhændigt bemægtiget sig tronen indenfor ekstremmetal. Det blev simpelthen ikke bedre. Desværre blev forsanger, guitarist, sangskriver og omdrejningspunkt Nergal ramt af kræft få måneder efter den mindeværdige optræden. Sygdomsforløbet tog naturligvis hårdt på Nergal, men han kom heldigvis igennem det og er nu igen så frisk, at Behemoth igen er på turné. Derfor tropper vi op og hylder. Hylder et stort band og en fightervilje hos Nergal, der er forbilledlig."

2. Cannibal Corpse

"Bandet, der fik forbud mod at udgive plader og spille sange derfra i Tyskland og som var med til at skabe hele den genre, hvor bands synger om blod, splatter, tortur og mere eller mindre utænkelige scenarier; gore! Læg dertil, at de også er et af de bedst sælgende bands i dødsmetalgenren. De er såre simpelt nogle af de største indenfor dødsmetal. Forsanger George 'Corpsegrinder' Fisher er et studie i hvordan man agerer som frontmand i et metalorkester og med en af dødsmetallens vigtigste evergreens i form af 'Hammer Smashed Face' bliver det ikke meget bedre."

3. Suicidal Angels
"Disse grækere har gjort det ganske godt indenfor det årti, hvor de har eksisteret. De har været en del af den bølge, der verden over har givet fornyet energi til thrashgenren. Med tydelige inspirationskilde i eksempelvis Slayer er Suicidal Angels garanter for aggressiv metal. Nåede du ikke at opleve dem, da de gæste Voxhall tilbage i 2010, da de var med på Thrashfest turnéen sammen med Kreator, Exodus og Death Angel, kan du få indhentet det tabte d. 29. februar 2012."

4. Rekognoscering af ståplads.
"'Full of Hate'-turnéen rammer Voxhall præcis en måned før Århus' store, nye metalsatsning åbner dørene for dette års udgave af Royal Metal Fest. Brug denne aften til at finde ud af hvor du skal stå når Decapitated, Aborted, Evergrey og mange andre bands fyrer den af over to dage d. 30. og 31. marts 2012."

5. Byens Burger
"Musikken er naturligvis vigtig når vi tager til koncert. Men en aften, der indeholder seks bands og starter allerede kl. 17.00 betyder, at der også skal noget foder indenbords. Her ligger Voxhall perfekt i forhold til Århus' ene eksistensberettigelse; Byens Burger. De er, næsten, landskendte for deres gode burgere hvor bøffen formes af friskhakket fars mens du venter, og hvor selv de mest proteinhungrende metalfrænde kan få styret deres lyster. For det er muligt at bestille en burger med en 700 grams bøf! Velbekomme og vel mødt."