Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Madønsker til Copenhell

Populær
Updated
Top 5 - Madønsker til Copenhell

Tiden er den rigtige for med argumenter og smiger at blødgøre Copenhellarrangørernes stenhårde kulinariske hjerter. Derfor kommer her fem ønsker til sommerfestivallens spiseseddel:

Kunstner
Dato
20-02-2012
Forfatter

1. Det store kolde bord
"Roskilde Festival har forstået det, og Copenhell bør ikke stå tilbage for storebror i vest. Smørrebrød med snaps er nok det eneste Danmark i virkeligheden har bidraget med til verdenskøkkenet. Og da danskere jo er viking, og viking som bekendt er metal, så er smørrebrød metal."

2. Grillmad
"Her tænkes ikke på det tømmermandsæde man kan købe på et hvert gadehjørne, men derimod på ægte, på tremmer liggende, over grillkul sydende kød!. Tænk 'kristen martyr på rist' og vi er ved at være der. Og selv om der nok ikke er mange, der vil bemærke par præsters forsvinden fra de danske sogne, så vil almindelig gris nu også gøre sig, ifald festivallen mangler modet."

3. Lam over bål
"Lammekølle der hængende i en trefod steger over et bål, vil være en passende gestus at vise Lamb of God. Navnet, Lamb of God, er i øvrigt et urgammelt billede på Jesus, så hvorfor man har valgt oblater og ikke bålstegt får til nadveren, må henstå i det uforståelige uvisse. Den fejl ville en metaller aldrig begå."

4. Elefantøl og mazarintærte
"En knallertklassiker fra de sene firsere. Frisk fra tank, serveret i egen skal og dertil rigelige mængder Anthrax. Et om ikke sundt, så i hvert fald nærende måltid (ikke noget med hjemmebag. Det SKAL være dén af plastic)."

5. Nyt nordisk køkken
"Intet er mere black metal end at sidde i rimtåge og sutte lav af en sten. Derfor skal vi selvfølgelig hylde Danmarks hæderværdige status på det kulinariske område, og have serveret friturestegte mosser og laver på Copenhell (vi er jo ikke nordmænd)."