Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Blodsbrødre

Populær
Updated
Blodsbrødre
Rose Tattoo leverer stadigvæk et hengivent flashback til 70'erne Australierne i Rose Tattoo har eksisteret i hele 31 år og er efterhånden nogle meget aldrende herrer, således er forsanger Angry Anderson i gang med sit 59. år, men alligevel er ”Blood Brothers” kun det 6. album fra de hårdt rockende aussier.

At Rose Tattoo har deres rødder i 70'erne og er inspireret af den tids hard rock høres også tydeligt. Både produktionen og riffsene minder meget om tidlig Judas Priest - dog med et lidt mere blueset udtryk - og specielt Rose Tattoos forkærlighed for sange lidt under midttempo må siges at være ret typisk for denne tids hårde rockmusik. Oven i det har Angry Anderson en stemme og et udtryk, samt en frasering, som minder en del om en vis Rob Halford, dog uden de høje og skingre toner.

Det er altså ikke synderligt banebrydende, men når man selv har været blandt de første bands i genren, så behøver man vel heller ikke genopfinde den dybe tallerken, og er man til stilen, så bliver man også fint underholdt i selskab med Rose Tattoo.

Kunstner
Titel
Blood Brothers
Distributør
Genre
Forfatter
Karakter
3