Top 5 – Summer Breeze outfits

Populær
Top 5 – Summer Breeze outfits

Summer Breeze hylder diversiteten i metalverdenen år efter år, og det afspejler sig også i deltagernes spraglende påklædning. Vi bringer her nogle af festivalens mest underholdende outfits.

Koncertarrangør
Fotograf
Jacobh Hansen
Forfatter

Den nemme løsning, når man drager af sted til årets store metalfestivaler, er at få vasket hele den sorte garderobe dagen før afgang. Alt det tøj, som din chef ikke giver dig lov til at gå med til daglig, og som får dig til at føle dig endnu mere som alle dine venner. På den måde kan du også være helt sikker på, at du er endnu sværere at finde i pitten, så der er endnu mindre risiko for at føle dig udenfor..
.
Men er der nu også noget forkert i at gå sine egne veje og grave de kostumer ud af gemmerne, som ingen andre nogensinde kunne nedværdige sig til at træde i? Du er veludrustet til at sprede glæde overalt, hvor du går, der følger sikkert bizarre minder med i eftermælet, og du gør dig selv nemmere at finde iblandt de sorte horder.

Vi vil her hylde Summer Breezes alsidige festivalkultur med et udpluk af festivalens mere flamboyante karakterer:1. De frelste

Så sjældent som vi ellers får chancen for at møde nonner i det daglige, bør dette initiativ til at springe ud af skabet værdsættes, især i dette regi, hvor alle tegn på religiøs dedikation sjældent værdiges andet end rysten på hovedet og et par hårde ord med på vejen.

I dette tilfælde er nonnedragterne dog påfaldende korte, og os bekendt er skæg også et sjældent syn i denne kultur, men om ikke andet er det de mest velskolede nonner i den metalliske verden, vi endnu har gjort bekendtskab med. Fromme eller ej, så fejler charmen intet.2. Dem, der kører den ind med penis


Man kan selvfølgelig også gå hele vejen og træde i den første, den bedste penis-heldragt, man kan google sig til, hvis man ikke skyr nogen midler i sin mission om at vække opsigt. Man kan givetvis være helt sikker på, at man ikke scorer hele festivalen, uanset hvor veludrustet man tager sig ud, men det er vel heller ikke det, man er her for? Som Troels Trier siger: ”Kast dine hæmninger væk, prøv at være lidt fræk”.
Vi er nu lidt pirrede.3. Den gennemførte rumvest


Har du været på Copenhell de senere år, er du ikke i tvivl om, at du efterhånden er en af dem, der skiller dig ud, hvis du ikke har din egen battlevest. Et beklædningsstykke, som unægtelig kræver sin dedikation og fingersnilde, og netop derfor bør det hyldes, når folk træder deres egne veje i deres måde at udsmykke dette kreative håndværk på.


Denne unge fyr har tydeligvis dedikeret sig til alle rummets glæder, og vi kipper med hatten for Hulk, Nasa og Pink Floyd i skøn forening. For ikke at nævne at dette er den første gang,  undertegnede har mødt andre med Magma-patches på deres vest, et indlysende tegn på god smag.4. Homoparret på honeymoon


... for hvor ville det da også være mere oplagt at fejre sin bryllupsrejse, hvis du alligevel bare har tænkt dig at bruge den på at ryge og drikke til den store guldmedalje med din one & only? 

Al respekt for disse unge fyre, og uanset om der så er dybere lag i det uden for Dinkelsbühls rammer eller ej, så er de uden tvivl et yndigt par.5. Skønheden & udyret


Endelig kan man jo også vise lidt bar hud frem, kombineret med lidt horror-æstetik, så der er lidt for enhver smag. Den nemme løsning, hvis man ikke lige er forberedt hjemmefra, og man føler sig lidt for lækker og får brug for noget til at bryde med det pæne look. På den måde kan man både føle sig lidt grim ligesom resten af lejren, men samtidig også være synligt samlingspunkt, hvis man har svært ved at finde hinanden på pladsen.
Men hvem ved, måske ser hun sådan ud i virkeligheden og går med maske resten af året? Svaret må stå hen i det uvisse...