Energien smittede ikke nok af på publikum

Energien smittede ikke nok af på publikum

By the Patient, Aborted og The Rock måtte sande, at det rigtigt er blevet ferietid, og at festivaler har drænet økonomien, for fremmødet til torsdagens koncert var sløvt.

Kunstner
Spillested
Dato
14-07-2011
Koncertarrangør
Fotograf
C.V
Karakter
3

Der er på Devilution blevet skrevet en del om By The Patient – især fra denne skribent, som derfor tillod sig at pleje egne interesser, og mødte lidt vel sent op på The Rock. Eller sent var det ikke rigtigt, for hele arrangement var slut, da klokken kun var kvart over elleve.

Knægtene lignede sig selv og lød på andre også til at have leveret en udmærket koncert med flere nye numre, men det blev dog 'Luke' fra debuten, som rundede af (tjek evt. optagelsen fra koncerten ud " target="_blank" title="BTP">HER).

Aborted var netop blevet færdige med indspilninger af et nyt album hos Jacob Hansen, og gav så lige et par hurtige koncerter for lige at få varmet den side af karrieren lidt op også. Day of Decay ventede for bandet om lørdagen.

Energi og mangel på samme

På bandets facebook-side skrev gruppen efter koncerten "just played the rock, first show in a year of not playing, kinda interesting haha". Hvad det præcis skal dække over, kan man jo kun gisne om, men måske havde lidt af udsagnet noget at gøre med det sløje fremmøde?

Der var måske 50 personer i salen, og heraf så flere ud til at være venner af enten By The Patient eller havde en tjans som fotograf/anmelder, så de virkeligt dedikerede folk til Aborteds show var få. Der var godt gang i forreste række, men opfordringerne til circlepit førte ikke rigtigt noget stort af sig. Og selv på forreste række rakte energien ikke til hele showet.

Aborted derimod havde masser af energi. Frontmand og eneste originale medlem Sven virkede som om han havde ventet længe på at få lidt damp ud, og bassisten skal også have applaus for sit meget levende og kraftigt headbangende show.

Naturligvis blev der plads til lidt nyt fra den kommende 'Global Flatline', som blev blandet indimellem gamle kendinge som 'Nailed Through Her Cunt' og afslutteren, den fede 'The Saw and the Carnage Done'. Lyden var ikke fantastisk til at starte med, men heldigvis blev der drejet lidt på knappen, så alt kunne høres klart og tydeligt i lydbilledet og med en fornuftig bund.

Svens stemme var ikke nær så fed som på skive, men så var der heldigvis det høje energiniveau til at opveje for dette. Aborted kæmpede og kæmpede, men det var desværre en lidt forgæves kamp, for i det store billede, så virkede publikummet ikke helt nærværende nok. Og den barriere formåede Aborted ikke at rykke, så derfor endte de gode intentioner i et godkendt, men så-som-så show, som samtidig var ret kort.

Se Aborted slutte sit show af med en lille hilsen til By The Patient og en veloplagt udgave af 'The Saw and the Carnage Done':