Copenhell 2010: Halvsløj canadisk start

Copenhell 2010: Halvsløj canadisk start

Den ellers så veloplagte Danko Jones fik ikke rystet betonen i grundvoldene på Refshaleøen, men slap hæderligt fra forsøget.

Kunstner
Dato
11-06-2010
Genre
Koncertarrangør
Fotograf
Kent Kirkegaard Jensen (billede fra Aalborg)
Karakter
3

Canadas fornemste eksportvare indenfor rock'n'roll er uden tvivl Danko Jones. Hans hårde version af rock er normalt en god kombination for fans af både rock og metal. Derfor var det også et oplagt valg at lade ham og hans band være med til at varme Copenhell-festivalen op.

Desværre nåede det aldrig op i højderne. Danko Jones er ellers en glimrende frontmand og publikumsindpisker. Han er præcis så selvglad og arrogant som en frontmand skal være uden at det bliver påtaget, narcissistisk og vulgært. Han balancerer perfekt på den knivsæg, netop fordi han har et kæmpe glimt i øjet når han iscenesætter sig selv. På det punkt vil han hver aften score et rent 12-tal. Det er altid morsomt og godt.

Men lyden var ikke helt i top. Sikre hits som 'Sticky Situation', 'Cadillac' og naturligvis 'First Date' gik såmænd fint hjem hos publikum. Der var bare mange ting der gik imod. Publikum skulle op i gear og så er det svært at nå udover scenekanten og få det til at swinge. Koncerten var ikke dårlig, den var bare heller ikke sådan rigtig god. En lun treer.