Copenhell 2010: Megadeth mistede momentet

Populær
Copenhell 2010: Megadeth mistede momentet

Dave Mustaine og co. blev ofre for en sidevind, der momentvis rev vokalen væk og martrede et ellers veloplagt band.

Kunstner
Dato
11-06-2010
Distributør
Genre
Trackliste
Dialectic Chaos
Wake Up Dead
Headcrusher
In My Darkest Hour
Holy Wars... The Punishment Due
Hangar 18
Take No Prisoners
Five Magics
Poison Was The Cure
Lucretia
Tornado Of Souls
Dawn Patrol
Rust In Peace... Polaris
Trust
A Tout Le Monde
Sweating Bullets
Symphony Of Destruction
Peace Sells
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
3

På Copenhell var Megadeth et af hovednavnene. Og Dave Mustaine og co. gav den da også fuld skrald. Det var befriende at se en veloplagt frontmand akkompagneret af en gammel makker, bassisten David Ellefson, der nu er tilbage i Megadeth. Ellefson blev da også budt velkommen af et brøl fra publikum.

Megadeth åbnede koncerten med 'Dialectic Chaos' og fortsatte videre med 'Wake Up Dead' før Dave Mustaine selv vågnede op og fik sagt hej til publikum. Han nød det åbenbart så meget, at han lige skulle have de første sange ud af systemet før han var klar til at åbne op for posen.

Efter det gav de sig i kast med 'Headcrusher' og 'In My Darkest Hour' førend Mustaine proklamerede, at det jo er 20 år siden klassikeren 'Rust in Peace' udkom, og at han havde spillet hele skiven på deres USA-turné. Det skulle vi ikke snydes for, og så tog de den ellers sang for sang fra ende til anden. Fantastisk!

Eneste minus var, at her var vinden strid og gjorde lyden meget sporadisk. Det var synd, for det kunne de ikke gøre noget ved. At guitarist Chris Broderick så lige snublede på scenen var en mindre detalje.

Der hvor koncerten nåede sit klimaks var dog de afsluttende fem salver. Først kom 'Trust', efterfulgt af fantastiske 'A Tout Le Monde' og så den dobbelte uppercut fra 'Countdown to Extinction' i form af 'Sweating Bullets' og 'Symphony of Destruction' hvorefter de lukkede af med 'Peace Sells...' Fabelagtigt. Her lagde vinden sig og de fem sange gik rent hjem.

Desværre tog vejret dog lidt af pynten både lydmæssigt og energimæssigt fra publikum. Ikke verdens bedste Megadeth koncert, men under forholdene gjorde de det respektabelt.