Rutine og sikre hits

Rutine og sikre hits

Hjemmebanefavoritterne Illdisposed leverede aftenens bedste koncert, og det uden på noget tidspunkt at overanstrenge sig.

Kunstner
Spillested
Dato
29-06-2010
Distributør
Trackliste
Submit
Just Come And Get Me
Dark
Weak Is Your God
Now We're History
In Search Of Souls
Throw Your Bolts
Purity Of Sadness
Believe In Me
Fotograf
Kent Kirkegaard Jensen
Karakter
3

Når Bo Summer og co. sparker festen i gang med 'Submit' og derefter fortsætter med sikre hits fra deres efterhånden omfattende bagkatalog, og byen hedder Århus, så kan det ikke gå galt. Derfor var det da også klart aftenens højdepunkt. Illdisposed fik hevet det største publikum på aftenen og der blev givet fuld gas oppe foran scenen.

Med en fornuftig fokus på sange fra '1-800-Vindication' sørgede Illdisposed for at levere ørehængere til de fremmødte, mens de også fik kippet med flaget til de gamle fans, der gerne ville høre noget fra de gamle dage. Setlistemæssigt var der derfor ikke meget at sætte en finger på, når de ikke fik mere tid end de gjorde.

Illdisposed spillede en acceptabel koncert uden at gøre noget særligt væsen af sig. Med publikumantallet in mente var det svært at forlange mere fra dem, trods hjemmebanefordelen. Jeg har hørt dem bedre, så en gennemsnitlig indsats får en gennemsnitlig karakter.