Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Skød med løs ammunition

Populær
Updated
Skød med løs ammunition
Skød med løs ammunition
Skød med løs ammunition
Skød med løs ammunition
Skød med løs ammunition

Lazarus AD og Bonded by Blood hører til nogle af de nyere thrash-bands, og meget var rigtigt, hvis man altså lige glemmer de anonyme numre.

Kunstner
Spillested
Dato
31-03-2011
Genre
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
3

Lazarus AD er et navn man på det seneste har hørt mumlet i krogene af ikke mindst internettet, men åbenbart ikke højere end at kun få havde hørt det – eller hørt efter – for mange var der ikke til at overvære denne amerikanske kvartets første Danmarkskoncert.

Det gode
Meget var ellers rigtigt. Bandet spillede tight og veloplagt som moderne thrashmetal nu engang skal. Musikerne udstrålede den selvtillid der ikke kammede over og blev usmagelig, men som skal til for at levere en god aften til de få, der faktisk var mødt frem, i stedet for at blive sur over der ikke er flere – noget de amerikanere bare kan.

Det onde
Og så alligevel manglede der noget, og faktisk noget ret væsentligt. De store ansigtssmeltende riffs – dem der skiller de fårede bands fra dem, der får gedebukken over dem alle til at bange – manglede. Oplevelsen af at være til en god koncert var der, og alligevel var der ingenting der blev hængende i hukommelsen, så den må siges at være indbegrebet af blandet.

Hvis det lykkes for Lazarus AD at få et idémæssigt gennembrud, kan meget gå rigtig godt for dem, fordi så mange af de nødvendige show-kanoner er kørt i stilling, men begynder de ikke at skyde med skarpe hits, spår jeg dem ikke en stor fremtid.

Det grusomme
Opvarmningen - Bonded By Blood - kan man sige lidt det samme om, at det band ikke har ambitioner om at lave noget moderne overhovedet, men blot at lave 80'er-thrash med ordentlig lyd, og derfor er det svært at se nogen fremtid for det Los Angeles-orkester overhovedet.