Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

WOA'12: Krybbe tåler ikke lys

Populær
Updated
WOA'12: Krybbe tåler ikke lys
WOA'12: Krybbe tåler ikke lys
WOA'12: Krybbe tåler ikke lys
WOA'12: Krybbe tåler ikke lys
WOA'12: Krybbe tåler ikke lys

Englands største band inden for gotisk black metal gjorde hvad de kunne for at fjerne solen fra Wacken. Det lykkedes senere.

Dato
04-08-2012
Trackliste
Humana Inspired to Nightmare
Heaven Torn Asunder
Honey and Sulphur
Gilded Cunt
Lilith Immaculate
Nymphetamine (Fix)
Her Ghost in the Fog
Ebony Dressed for Sunset
The Forest Whispers My Name
Cruelty Brought Thee Orchids
From the Cradle to Enslave
Koncertarrangør
Fotograf
Kent Kirkegaard Jensen
Karakter
3

Vejret på Wacken i 2012 vil unægtelig gå over i festivalens historie som værende et af de mest ekstreme. Få byger onsdag og torsdag, og så tog Moder Natur ellers over fredag med uvejr, der sjældent er set i sådan en intensitet. Lørdag var der dog høj sol da Cradle Of Filth gik på, og det huede bestemt ikke forsanger Dani Filth, der mente, at deres musik slet ikke passer til sol.

Den lave forsanger gjorde nu ellers et godt stykke arbejde sammen med resten af bandet. Lyden var god, og såvel guitarist Paul Allender som resten af bandet fyrede godt op under publikum. Dani dedikerede sågar 'Guilded Cunt' til de dedikerede på forreste række og skreg sig så gennem sangen. Bedst var de faktisk under 'Nymphetamine (Fix)' og den efterfølgende 'Her Ghost In The Fog', mens de afsluttende klassikere i form af 'The Forest Whispers My Name' og 'From The Cradle to Enslave' selvfølgelig også tog kegler.

Det kan dog være svært sådan for alvor at komme i den gotiske, dystre stemning, som Cradle Of Filth forsøger at fremmane til en koncert når solen brager ned over pladsen. Jeg kom til at fokusere på bandets påklædning, specielt Dani Filths fodtøj. Hans sko havde vel 10 cm. høje såler, og jeg kunne ikke lade være med at spekulere i, hvorvidt den lille forsanger med den store stemme mon lider af et Napoleonskompleks? Han er et lille myr, men når man har den stemme burde han ikke bekymre sig om at kompensere for størrelsen i garderoben. Bare lad det være, Dani. For det gik sådan set nogenlunde. Næste gang vil vi dog gerne se dem, mens pladsen er indhyllet i mørke. For Dani Filth havde ret i, at deres musik ikke passer til eftermiddagens høje solskin.