Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Mod sydstaterne

Populær
Updated
He Is Legend blander Black Label Society med emo. Dette album har været ude et stykke tid i bandets hjemland USA, men nu skal vi også nyde det her i Europa. Det medfølgende promomateriale siger, at musikken er et mix af sydstatsrock, grunge, metal og emo. Og det rammer nok ikke så meget ved siden. Det er bestemt meget rocket med fede vokalmelodier, der er yderst varieret fra den fede, rå, halvmelodiske stemme til de paniske råb og skrig, der også er levnet plads til. Mix Black Label Society med noget emo og man lander ca. med He Is Legend.

Det er meget kompetent sangskrivning og var det ikke for den til tider aggressive vokal, ville albummet være meget radioegnet, for det er catchy og rykker på den helt rigtige måde. Og ja lidt pop-skabelon er der benyttet i opbygningen.

Albummet lægger ud med fire træfsikre sange, men går så lidt i stampe for igen til den sidste tredjedel at vågne lidt op igen. Afslutteren ”(((louds” er en fænomenal afslutning og den kvindelige gæstevokal sætter en effektiv prik over i’et på dette nummer.

Kunstner
Titel
Suck Out the Poison
Distributør
Genre
Karakter
3