Solid dødsbasker

Solid dødsbasker
Koldborns "The Uncanny Valley" er et godt bud på årets danske dødsmetal-udgivelse, mener Casper Villumsen. Velspillet brutal dansk dødsmetal med et twist af groove, pakket i en lækker, sprød produktion. Så kort kunne beskrivelsen af danske Koldborn være, men det ville nu være synd og skam ikke lige at putte lidt flere ord på, for det er en solid dødsbasker, der serveres med "The Uncanny Valley"

Hatesphere-frontmand Jacob Bredahls perfekte produktion leder tankerne over på sidste års danske brag: Exmortems ”Nihilistic Contentment”. Og musikalsk er brutaliteten også i front her, men Koldborn har bare skåret lidt af det tekniske fra, og satser i stedet mere på, at få det til at swinge, så gardinerne blafrer.

Hør bare ”Lords of Stupidity” med det fængende og intelligente trommespil. Og hvis du ikke nikker med på ”A Destiny Predicted” med sine olietønde-agtige percussion, så har du glemt at skrue op for anlægget. Desuden ”Last Message”, med kendte death metal-guitartricks og en bas/trommerytme, der bare sejtrækker!

Skarpe riffs og en for genren pænt varieret vokal, med gode hooklines, kontribueret med gæstevokal fra bl.a. Jason (As We Fight) og produceren Jacob, giver alt i alt måske årets mest brutale danske dødsmetal-udgivelse? Naturligvis med massive internationale muligheder, som det er for vane i Danmark for tiden.

Kunstner
Titel
The Uncanny Valley
Distributør
Karakter
4