Udvandet emo-metal

Udvandet emo-metal
Alaskas 36 Crazyfists står i stampe på bandets første album i tre år, "Rest Inside the Flames". Der er godt næsten tre år siden, at Alaskas 36 Crazyfists senest udsendte et album. Siden dengang, er der sket meget i den genre, bandet tilhører. Emo-metallen, som var noget helt nyt for tre år siden, er blevet udvandet. Ikke mindst fordi pladeselskaberne har tvangsfodret os med masser af det samme og det samme og det samme.

Forrige album, ”A Snow Capped Romance”, var ellers et ganske fornuftigt udspil; ikke mindst reddet i land af den hidsige frontbrøler, Brock Lindow, der stadig forstår at spy sin galde ud som en ægte Alaska-isbjørn.

Men på de tre år, der er gået, er 36 Crazyfists desværre blevet indhentet af tiden, og ”Rest Inside the Flames” er en intetsigende metervare indenfor en genre, som størstedelen af fansene for længst har lagt på hylden.

Stilistisk set har 36 Crazyfists ikke rørt sig en meter på de år, der er gået, og det er det største problem ved dette album. Det er veludført og velproduceret og der er ikke meget at sætte fingre på. Men samtidig er det intetsigende, og fem minutter efter, man har lyttet de 40 minutter igennem, har man glemt dem.

”Rest Inside the Flames” skal nok finde sine fans, for det er professionelt udført håndværk, men denne ”råb alt hvad du kan og kom med et melodisk, følsomt omkvæd” genre er ved at havne som det nye svar på nu metal. Så til de tilbageværende bands skal der lyde en bøn: ”Stop det nu og kom videre!”

Titel
Rest Inside the Flames
Distributør
Karakter
2