Ugens Monsterdrøn

Populær
Ugens Monsterdrøn
Lækkert live udspil fra Skandinaviens førende hævi metal band, Hammerfall. Svenske Hammerfall har været den nye true metals store bannerførere i de senere år, og det synes derfor helt oplagt at man nu kan opleve bandet i deres fuldeste livepragt, hjemme i stuen - ved stereo anlægget og/eller fjerneren.

"One Crimson Night" er optaget på hjemmebane i Gøteborgs Lisebergshallen, den 20. februar (dagen efter Hammerfalls fede show i Pumperen). En stor credit til den undergrund, Hammerfall voksede ud af og blev til et verdensnavn, der for alvor fik givet den vaskeægte hævi metal en revival, der kunne minde gamle - og nye - hard rock fans om hvilket musikalsk himmerige der voksede ud af 70erne og især 80erne.

På magisk vis har disse ellers meget traditionelle Hammerfall lige præcis fået tilføjet deres egen tvist og kompositoriske touch, og deres stolte, stærke metalhymner som "Riders Of The Storm", "Heeding The Call", "Legacy Of Kings", "Crimson Thunder" og "Hearts On Fire" er allerede små, perlende nyklassikere når det gælder gedigen hævi fåking metal. Således også her på "One Crimson Night".

Jeg har altid været vældig vild med bandets velsignede, superdynamiske studielyd, så denne liveindspilning har lige krævet lidt tilvæning herfra, men når først der er givet los så er det bare at lade hammeren falde. Og det på den tunge, høje og massive måde, venner!

NB: Dvden har knap to timers spilletid og inkluderer også en "On The Road" dokumentar, et fotogalleri m.m., mens den dobbelte cd-version byder på tre bonus livetracks fra touren (fra hhv. Chile og Mexico).

Kunstner
Titel
One Crimson Night
Distributør
Karakter
4