Den uoriginale originalitet

Populær
Den uoriginale originalitet
Store armbevægelser og potentiale går nogenlunde hånd i hånd på anden plade fra den fynske kvartet. Det er svært ikke at have en forudfattet mening om et band som Rock Hard Power Spray, der forstår at promovere sig mindst lige så meget på musikken, som på udenomsting. Her kan i flæng nævnes deres store T-shirt salg via Magasin, en pornofilmsoptagelse på scenen og meget store ambitioner, som ofte fylder det meste af et interview med bandet.

Deres musikalske evner er heldigvis også til stede, og selvom denne anmelder nok satte den nyeste skive på med lidt mavesure forventninger, så har Rock Hard Power Spray altså lidt at have deres store ambitioner i. Om det så bliver med denne plade, at de indfrier dem, er svært at sige.

Skiven har så afgjort sine gode sider og for hver gang, den høres, bliver den en lille smule mere fængende og pågående, samtidig med at de catchy stykker langsomt sætter sig fast. Som sådan er der ikke enkelte numre som skiller sig ud, det handler mere om et energisk udtryk, der holder fra start til slut, og godt nok er hårdrocken på ingen måde original eller nyskabende, men der er så tilpas meget fandenivoldskhed og råstyrke bag riffsene og den upolerede vokal, at det alligevel lyder nyt.

Helt i top kommer Rock Hard Power Spray dog ikke endnu, der mangler nok stadig et åbenlyst hit eller to, som virkelig kalder på brug af repeatknappen, men det virker ikke helt urealistisk, at den slags kan være at finde på bandets tredje udgivelse.

Titel
Trigger Nation
Distributør
Genre
Forfatter
Karakter
3