Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Dismember laver en solid skive

Updated
Dismember laver en solid skive
Det dundrer dødeligt igennem hjemme hos Kong Kent, der har lyttet til det nye udspil fra svenske Dismember Efter at bandet sidste år genudsendte næsten hele bagkataloget i lækre digipacks, er svenske Dismember nu klar med en opfølger til comebackpladen ”Where Ironcrosses Grow”, og denne gang er svenskerne virkelig gået tilbage til rødderne. ”The God That Never Was” er svensk dødsmetal krydret med en solid spandfuld Iron Maiden. Matti og co. ligger da heller ikke skjul på deres indflydelse fra NWOBHM-scenen. Det klæder dem faktisk at spille med åbne kort, og det ville da heller ikke være nemt at løbe fra inspirationskilden.

De 11 skæringer på ”The God That…” er velproduceret og Dismember i bedre form end i lang tid. Denne plade overgår efter min smag forgængeren.

Med omkring 18 år på dødsmetalscenen og nu i alt syv albums i ryggen er bandet en institution i metalverdenen. Det var dem, der sammen med Entombed og At The Gates opfandt den svenske dødsmetal. De er her stadig – og deres seneste udspil viser at de ikke har mistet pusten.

Kunstner
Titel
"The God That Never Was"
Label
Distributør
Karakter
2