Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Evigt moderne dødsmetal

Updated
Evigt moderne dødsmetal
Dismember spiller stadigvæk suveræn dødsmetal tilsat effektiv Iron Maiden-inspiration. Svensk dødsmetal går aldrig af mode. Og når Dismember, som er nogle af forgangsmændene i den genre, lancerer et nyt album, må man nødvendigvis behandle udgivelsen med respekt. Det har de gjort sig fortjent til med klassikere som ”Like An Everflowing Stream” og ”Indecent & Obscene”.

Det selvtitulerede, nye album er Dismembers ottende studiealbum, og bandet skuffer ikke. Det er den velkendte Göteborg-lyd, og deres inspiration lader sig stadig ikke fornægte. På sangen ”Under A Bloodred Sky” kan man tydeligt høre lidt Iron Maiden, og det virker, selv i dødsmetal-regi.

Og netop guitarerne er gode på ”Dismember”. Masser af solide riffs, samt nogle heftige soli og de melodiske ’Iron Maiden’-passager, der bliver liret af her og der. Det holder sgu! Vokalen, trommerne og hele bagkæden er som sædvanligt af den tungeste og mest gustne kaliber. Det her er Dismember. En institution i dødsmetallen. Og de leverer varen.

NB: Dismember er i skrivende stund på Europa-turne med bl.a. danske Hatesphere, men desværre går den udenom Danmark.

Kunstner
Titel
"Dismember"
Label
Distributør
Karakter
4