Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Finsk kopi med hjælp fra originalen

Populær
Updated
KongKent lytter til finsk dødsmetal Disse finner startede i 2002 med at spille covernumre af Six Feet Under, og bruger endda én af deres sange som navnet på deres band. Gruppen blev med det samme en succes i Finland (dét tror vi på - Red.), og i 2004 fik Six Feet Under-frontmand Chris Barnes øjnene op for bandet – netop pga. navnet! Det endte med at Chris Barnes blev bandets nye forsanger, og med ”Swarm”, bandets andet album, er han nu fuldbyrdet medlem af Torture Killer.

Skiven er produceret af Barnes selv og Erik Rutan, kendt fra bl.a. Morbid Angel, og med de navne er et nyt navn i dødsmetallen født. Med navne som Jari Laine, Tuomas Karppinen, Kim Tornianen og Tuomo Latvala er der vist ingen tvivl om at bandet er finsk! Men bandets forsanger er en legende i dødsmetal. Er du til Six Feet Under og/eller Obituary er nationalitet da heller ikke noget der skal afskrække dig – men dette album er altså ikke andet end 10 nye sange med Chris Barnes som forsanger.

”Swarm” er et gedigent album med klar inspiration fra Six Feet Under, Obituary, Cannibal Corpse og de andre bands, der spiller old school dødsmetal, men er ikke nogen ny ”Tomb Of The Mutilated” eller ”Cause Of Death”. Der er dog nok ingen tvivl om at de fire finske metalsvende er helt vilde med, at deres idol nu er en fast del af bandet!

Titel
"Swarm"
Distributør
Karakter
2