Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Fozzy - ”All That Remains”

Populær
Updated
Nyt album med Fozzy Wrestleren Chris Jericho er kendt som klummeskriver i det amerikanske metal-zine, Metal Edge. Sideløbende med sin fuldtidsbeskæftigelse som wrestler, er han forsanger i bandet Fozzy – resten af bandet består af medlemmer fra Stuck Mojo. Ikke overraskende leverer Fozzy en omgang groovet rock/heavy, som sagtens kan sammenlignes med Black Label Society, især på de numre, hvor Zakk Wylde selv har været inde og lægge sin umiskendelige spade til.

Jericho’s spinkle stemme er dog ikke just foretagendets force; han lyder som en blanding af Ozzy og en parodi på et nu metal band. Der sniger sig flødesyltede ballader ind hist og her (”Enemy” og titelnummeret), hvor Fozzy virker som et band, der prøver på at få noget airplay på MTV. På ”It’s A Lie” lyder Fozzy som en udvandet udgave af Sevendust. Marty Friedman (ex-Megadeth) gæster i øvrigt på energiudladningen, ”Born Of Anger”, som lukker albummet.

Fozzy lovprises på deres hjemmeside alle fra Howard Stern til Bruce Kulick (ex-Kiss), men de rosende ord ændrer ikke på det faktum, at dette ”bare” er et jævnt metal/rock-album, som ikke flytter noget eller nogen.

Kunstner
Titel
All That Remains
Label
Distributør
Karakter
3