Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Albums til glemslen

Populær
Updated
Albums til glemslen
Poisonblack virker "døde" Allerede inden de finske selvmordsrockere i Sentenced valgte at blive permanent 6 fod under jorden, legede Ville Laihiala også med vennerne i Poisonblack. Her står han for vokalen og guitaren.

Tidligere har bandet været mere stemningsfulde end de er nu, så med et mere rocket udtryk og Villes karakteristiske vokal, så har vi en skrabet version af netop Sentenced. Men Ville er bare ikke en god sanger. Han toppede umiddelbart på Sentenceds "Frozen", og det var velskrevne sange og simple melodilinier, der holdt ham oppe.

Efter ligegyldige "Intro(u)der" kommer "Diane", der starter frisk – metalrock som på "Load" og "Reload". Men inden nummeret er slut, er det som om det allerede er punkteret. Der er simpelthen ingen udvikling i.

"Left Behind" følger med keyboard-lead og en stil og et tempo, der associerer til Raunchys metal-pop. Også dette nummer dør hurtigt ud.

Herved er pladens bedste numre nævnt, og så tager det ikke lang tid at regne ud for enhver, der har tilbragt blot et minimum af tid i den danske folkeskole, at denne plade er jævnt intetsigende.

Kunstner
Titel
A Dead Heavy Day
Distributør
Karakter
1