Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Brutale skoleknægte

Populær
Updated
Brutale skoleknægte
Brutale skoleknægte
Brutale skoleknægte
Brutale skoleknægte
Brutale skoleknægte

Engelske Martyr Defiled er ude med sin debut fuldlængde efter kun at have udgivet en demo og en enkelt EP tidligere.

Titel
Collusion
Dato
27-09-2010
Distributør
Trackliste
1. Enigma
2. Maelstrom
3. An Act Of Sedition
4. Masochrist
5. I: Zealot
6. II: Excommunicate
7. III: Collusion feat. Jason Evans
8. The Sectarian State
9. Archae
Fotograf
(fra bandets myspace)
Karakter
3

At Martyr Defiled er havnet på et selskab, der i forvejen har Whitechapel i rækkerne og at bandet har delt scene med bands som The Red Chord og All Shall Perish gør det måske ikke så svært at gætte, hvad de unge knægte gør det i? Jep, en slags deathcore.

Det er ganske velspillet og det lyder massivt med masser af god bund. Herlige små guitarleads og fills mange steder og toppet med en masse temposkift og breakdowns. Originalt? Altså, kvartetten har bestemt noget, som gør dem genkendelige og som vil få øret til at reagere og hviske "det er er da Martyr Defiled". Men samtidig er opskriften bestemt ikke ny eller særlig opfindsom.

Når man ser hvordan nogle bands herhjemme indspiller sin debut for efterfølgende at måtte vente meget længe på, at få skiven udgivet, fordi der først skal findes det rette selskab og dernæst en passende udgivelsesdato, så er det gået stærkt for briterne her. Indspillet i maj, mastered i juli og udgivet i september. Slam - ligesom det meste af musikken!

Bandet kan mere end at smadre derudaf, og det vises især flot i den instrumentale afslutter, der i sine godt seks minutters længde viser, at måske er der lært lidt omkring dynamik ved at dele scene med svenske Cult of Luna.

Der er begået en video til 'An Act of Sedition' - se den herunder:

Menu